Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer 6 st
Jabadabado

Milestone card rosa

Art. nr:
B2200
  • Specifikation
    Förpackningsmått (LxBxH)
    0.156 x 0.194 x 0.032 m
    Bruttovikt
    0.25 kg
  • Beskrivning
    Art. nr: B2200
    EAN-kod: 7332599022006
    För hel kartong beställ: 6

    Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick" . Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan.

    Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

    Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

    Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

    Exempel på kort:
    Idag blir jag 1 vecka
    Min första glass
    Mina första steg
    Mitt första ord
    Mitt första skratt
    Min första födelsedag
    Idag blir jag 1 månad
    Jag får min första förkylning
    och många många fler....

    - Mått: 14,8 x 10,5 cm
    - Material: Papper

    Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick" . Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan.

    Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

    Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

    Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

    Exempel på kort:
    Idag blir jag 1 vecka
    Min första glass
    Mina första steg
    Mitt första ord
    Mitt första skratt
    Min första födelsedag
    Idag blir jag 1 månad
    Jag får min första förkylning
    och många många fler....

    - Mått: 14,8 x 10,5 cm
    - Material: Papper

    Läs mer

    Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick" . Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan.

    Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

    Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

    Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

    Exempel på kort:
    Idag blir jag 1 vecka
    Min första glass
    Mina första steg
    Mitt första ord
    Mitt första skratt
    Min första födelsedag
    Idag blir jag 1 månad
    Jag får min första förkylning
    och många många fler....

    - Mått: 14,8 x 10,5 cm
    - Material: Papper