Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Är du Order Nordics nya Systemutvecklare

2022-03-22

Har du minst tre års erfarenhet av programmering? Är du nyfiken, gillar utmaningar och stimuleras av att ta egna initiativ med stort ansvar? Ta då chansen att bli en del av ett företag med lagkänsla, korta beslutsvägar och som har ambitionen att bli Nordens bästa partner och distributör av hemelektronik.

Om bolaget
Order Nordic är en ledande distributörerna av hemelektronik inom en rad olika produktområden bland annat hem & hushåll, telekom, personvård & hälsa, ljud & bild samt tillbehör. Under vårt eget varumärke Champion tar vi fram hemelektronikprodukter inom flera kategorier. Order Nordic omsatte ca 700 miljoner 2020 och är i en mycket stark tillväxtfas. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg och vi är ca 50 anställda.

Mer om tjänsten
I rollen som systemutvecklare bygger du effektiva, smarta och hållbara lösningar. Du arbetar både med nya och existerande verksamhetskritiska system vilket inkluderar programmering, systemanalys samt design av systemarkitektur. IT-avdelningen består idag av två personer och du blir den tredje lagspelaren.

Order Nordic skickar försändelser både till företag och direkt till slutkund vilket gör att vi ständigt möter nya utmaningar. Vi alltid vill förbättra oss och uppdatera våra lösningar för att hänga med i utvecklingen, i rollen som systemutvecklare hos Order Nordic kommer du ha en central roll för detta förbättringsarbete, både för kontor och lagerverksamhet.
Du behöver en stark drivkraft att lösa utmaningar tillsammans med gruppen, samtidigt som du trivs med att ta egna initiativ då rollen innefattar stor frihet i hur utvecklingsarbetet ska utformas.
Som person bör du vara ansvarstagande. strukturerad och tydlig i din kommunikation för att säkerställa ett bra samarbete med samtliga avdelningar.

  • Du har akademisk examen inom IT eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
  • Du har arbetat med APIer och systemintegration.
  • Du har en bred teknisk kompetens och är van vid att koda i t.ex. C# och JavaScript.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Parallellt med våra olika webblösningar och integrationer har vi ett lagersystem som effektiviserar och optimerar arbetsflödet på lagret. Vi strävar efter effektivisering och automatisering av logistikkedjan som sker genom det automatiska lagret, AutoStore, där robotar sköter en stor del av lager- och produkthanteringen för att möta kundernas förväntan på korta hanteringstider och för att en effektiv e-handel skall kunna tillgodoses.

Arbetsuppgifter

  • Testa och driftsätta framtagna lösningar med gruppen
  • Kvalitetssäkra dina leveranser i projekt för att säkerställa leveransgodkännande med gruppen
  • Vidareutveckla din kompetens inom arbetsområdet
  • Design och framtagande av egna lösningsförslag eller tillsammans med gruppen
  • Utveckla verksamhetssystemen med gruppen
Krav kodspråk
C#
REST API
Javascript – React
NodeJS

Meriterande kunskaper
Git – Även Gitlab och deras CI/CD verktyg.
Basic Linux/Unix/Bash-konsol kunskap.
Docker och Docker-Compose.

Välkommen att söka tjänsten via mail; jobb@order.se. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Det går även bra att bifoga en länk till din Github profil.

Har du frågor är du välkommen att kontakta magnus.jonsson@order.se

 Sista ansökningsdag är den 29 april. 

 

Fler nyheter

Systemutvecklare, Software systems developer, Software developer, 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan