Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

ReCyko - en vinst både för miljön och plånboken

ReCyko-sortimentet från GP består av laddningsbara batterier, batteriladdare och laddockor. Batterierna kommer laddade vid köp och kan användas direkt. Batterierna är gjorda av mer än 10% återvunna material och 94% av batteriet, inklusive förpackningen, är återvinningsbart. ReCyko sortimentet är helt enkelt smart både för miljön och för din plånbok.

 

ReCyko - laddningsbara batterier

   

       

   

       

 

ReCyko laddningsbara batterier är batteriets vardagshjälte. Batterierna är laddade vid köp och redo att användas direkt ur förpackningen. De är tillverkade av mer än 10% återvunna material och 94% av batteriet, inklusive förpackningen, är återvinningsbart. Till skillnad från engångsbatterier så kan ReCyko användas vid låga temperaturer, ända ned till - 20°C. De flesta batterierna i serien kan laddas upp till 500 gånger vilket kan motsvara ända upp till 6000 engångsbatterier. Smart sätt att spara både pengar och miljö, eller hur!

 

 

ReCyko Pro – laddningsbara batterier när det blir extra krävande

   

       

   

       

 

ReCyko Pro är laddningsbara batterier med hög prestanda som passar för strömkrävande utrustning. Med en drifttemperatur mellan -20°C och +50°C har du ett pålitligt batteri med hög prestanda även i extrema förhållanden. De behåller en hög kapacitet och prestanda under många år och kan laddas upp till 1500 gånger. Tack vare den låga självutladdningen hålls 70% av laddningen kvar i batteriet i 60 månader. Dessutom är batterierna är förladdade vid köp och klara att användas direkt.

 

ReCyko – batteriladdare och laddstationer

   

       

   

       

Batteriladdarna från GP ReCyko är smarta, lätta, portabla och främst av allt - enkla att använda. När batterierna är fulladdade stänger laddaren av sig automatiskt. Tryggt och säkert!

GP ReCyko Speed-batteriladdare är en elegant och snabb batteriladdare med smarta säkerhets- och tekniska funktioner. Du laddar med USB-kabel eller valfri GP ReCyko laddstation. Med sitt perforerade skydd fungerar den även som ett stiligt batterifodral och håller batterierna skyddade hemma eller när du är på språng. Smart va!

   

       

   

       

ReCyko laddstationer ger dig full koll på laddningen. Välj mellan en station för att ladda och kontrollera 4 eller 8 batterier samtidigt. Laddstationerna är utrustade med en LCD display där kapacitet och skick på batterierna tydligt syns. Displayen visar också varje batteris individuella laddstatus.

 

Förpackningar helt utan plast

   

       

   

       

Hela ReCyko-sortimentet har förpackningar som är gjorda helt i FSC-certifierat papper och är helt fria från plast. Detta innebär att du enkelt kan sortera och lämna förpackningen till återvinning.

Att ha FSC-certifierat emballage innebär att man stöttar naturen, tar ett socialt ansvar och stöttar ett ansvarsfullt skogsbruk.
FSC:s hänsynsregler skyddar bland annat:
• hotade djur och växter
• markens framtida förmåga att bära skog
• säkra och sunda arbetsvillkor för dem som arbetar i skogen
• urfolks rättigheter