Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer 6 st

Alla kategorier

Jabadabado

Milestone card guld

Art. nr:
B2203
 • Specifikation
  Förpackningsmått (LxBxH)
  0.155 x 0.186 x 0.035 m
  Bruttovikt
  0.254 kg
 • Beskrivning
  Art. nr: B2203
  EAN-kod: 7332599022037
  För hel kartong beställ: 6

  Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick". Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan. Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

  Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

  Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

  Exempel på kort:
  Idag blir jag 1 vecka
  Min första glass
  Mina första steg
  Mitt första ord
  Mitt första skratt
  Min första födelsedag
  Idag blir jag 1 månad
  Jag får min första förkylning
  och många många fler....

  - Endast på svenska!
  - Mått: 14,8 x 10,5 cm
  - Material: Papper

  Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick". Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan. Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

  Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

  Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

  Exempel på kort:
  Idag blir jag 1 vecka
  Min första glass
  Mina första steg
  Mitt första ord
  Mitt första skratt
  Min första födelsedag
  Idag blir jag 1 månad
  Jag får min första förkylning
  och många många fler....

  - Endast på svenska!
  - Mått: 14,8 x 10,5 cm
  - Material: Papper

  Läs mer

  Föreviga de första milstolparna med våra underbara milstone card! När man får barn blir det väldigt många "första gången ögonblick". Med våra kort hjälper vi er att samla alla dessa underbara ögonblick tillsammans med barnet. Fotografera barnet tillsammans med kortet och fyll i datum och övrig text på baksidan. Våra milestone card är helt på svenska och innehåller 32 st olika kort med många olika händelser. Korten levereras i en vacker ask.

  Tillsammans med våra milestone card får du många fina oförglömliga bilder och minne på ditt barn.

  Perfekt present till blivande förälder eller till babyshowern.

  Exempel på kort:
  Idag blir jag 1 vecka
  Min första glass
  Mina första steg
  Mitt första ord
  Mitt första skratt
  Min första födelsedag
  Idag blir jag 1 månad
  Jag får min första förkylning
  och många många fler....

  - Endast på svenska!
  - Mått: 14,8 x 10,5 cm
  - Material: Papper