Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen Johan

2024-02-08

Vi är oerhört stolta över att presentera Johan Holmqvist som nyanställd hos oss. Johan är en glad och trygg person som passar perfekt in i vårt säljteam. Hans erfarenhet och bakgrund passar som hand & handske och vi ser fram emot att tillsammans utveckla rollen som innesäljare på Order Nordic. Vi hälsar honom varmt välkommen till vårt gäng. 

Vi ställde några snabba frågor till honom för att ni ska få en chans att lära känna honom lite:


👋🏻  – Vad lockade dig att börja på Order Nordic?
💼  ­– ­Jag lockades av att få jobba mot företag där jag kan få bygga en relation med kunden och se till att hjälpa kunden till mer lönsamhet. Att rollen här på Order Nordic var helt ny var också en rolig utmaning för mig och väldigt inspirerande att få vara med från början och forma rollen. Sen måste jag säga att våra produkter ska bli väldigt roliga att jobba med! Vilket enormt utbud och fantastiska varumärken vi har.
 
👋🏻  – Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat som säljare?
💼  ­– Jag har jobbat med sälj de senaste 25 åren. Jag har drivit egen butik där jag har sålt golfartiklar och skidutrustning. Där jobbade jag mycket med att skräddarsy lösningar till kundernas golf- och skidutrustningar. Efter det så arbetade jag inom pool- och spabadbranschen. Ett roligt och kreativt jobb där jag fick vara med kunderna från drömmen av en pool till första doppet!

👋🏻  – Vilken är din drivkraft i arbetet?
💼  ­– Jag drivs av att jobba i ett team och vi har verkligen ett bra team här på Order Nordic! Otroligt glad att få vara en del av det.

 Varmt välkommen till oss Johan!

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan