Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att jobba på Order Nordic

Vill du vara en del av ett företag med familjär känsla och korta beslutsvägar, som har ambitionen att bli nordens bästa partner och distributör av hemelektronik? Vi söker personer som är nyfikna, gillar utmaningar och som stimuleras av att ta egna initiativ med stort ansvar. Känner du att just din insats kan ta oss ett steg närmre våra mål? Titta igenom våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster

Produktchef för Egna märkesvaror (EMV)

Vi växer och utökar nu med en produktchef för EMV inom bland annat varumärket Champion. Rollen som Produktchef inom egna varumärken på Order är övergripande och kräver en helhetssyn – du ansvarar för produktens hela livscykel. Tjänsten innebär att äga, utveckla och driva en produktportfölj inom varumärket Champion (www.champion.se). Champion är ett svenskt varumärke inom hemelektronik som startade redan 1938 i Stockholm. Efter 80-år av tillbehörstillverkning började vi 2015 en ny resa med varumärket. Idag innehåller sortiment över 500 produkter – allt ifrån mobiltillbehör till högtalare och köksmaskiner.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dreamwork och har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar per mail. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på Dreamwork telefon 042-17 66 11 alternativt mahlin.granelli.glyre@dreamwork.se. Din ansökan skall vara Dreamwork tillhanda senast den 17 januari 2021.

Läs mer och sök tjänsten på Dreamworks hemsida >>

Välkommen med din ansökan!

 

Spontanansökan
Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till jobb@order.se då det ibland med kort varsel uppkommer behov av rekrytering.
Har vi din spontanansökan och din profil stämmer för jobbet så hör vi av oss till dig.

Om vi tar del av ditt CV i samband med en spontanansökan hanterar vi rensning av dessa enligt GDPR. Du har alltid rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig och att få dem raderade. Kontakta oss i så fall på jobb@order.se

Följ oss gärna på LinkedIn, så missar du aldrig våra utannonserade jobb!

TILL LINKEDIN