Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Order Nordic

 

Order Nordic

 

Trygg partner med brett sortiment och hög servicegrad

 Order Nordic är en av de ledande distributörerna inom hemelektronik i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment som levereras från vårt högautomatiserade lager i Helsingborg till hela Norden.

SORTIMENT
Vi erbjuder ett brett sortiment med ca. 350 varumärken och 10 000 artiklar inom kategorierna: Telecom, Ljud & Bild, Hem & Hushåll, Personvård, Sport & Fritid, Barn & Baby, Leksaker och Tillbehör.

LYHÖRDHET
Varje kund är unik – vi delar med oss av vår kunskap och kompetens för att hitta rätt sortiment för varje verksamhet.

SERVICE
Självklart för oss är att ge bästa service. Varje dag ställer vi oss frågan: vad kan vi göra bättre idag för att underlätta för våra kunder?

LEVERANS
Vår logistik- och lagerlösning med hög automation ger snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder alla våra kunder en optimerad logistiklösning samt kundunika lådor och följesedlar för våra drop-shipment kunder.

MILJÖ
Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan 2009. Det innebär att vi har en internationell kvalitetsstämpel på vårt miljöarbete - där vi lovar ständig utveckling och förbättring.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem
 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan