Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

 

 

 

 

3PL maximerar & utvecklar dina affärer

Är du trött på att lägga tid och energi på logistiklösningar?
Vill du istället fokusera på din kärnverksamhet? 
Då har vi på Order Nordic den perfekta lösningen – 3PL.

3PL – tredjepartslogistik 

Vi på Order Nordic arbetar just nu med att utöka vår 3PL-tjänst och letar efter nya samarbetspartners som behöver en pålitlig logistikpartner för tredjepartslogistik. Med över 40 års erfarenhet inom logistikbranschen och med hjälp av vårt högautomatiserade lager har vi kapacitet att skapa 3PL-lösningar som passar just dina behov och önskemål. Vi kan hantera allt från styckegods till helpallar, stort som litet och vi arbetar både mot B2C och B2B-kunder. I vår 3PL ombesörjer vi lagerhållning, plock, pack, distribution och returhantering – så att ni helhjärtat kan ägna er åt er kärnverksamhet.
 
Vi på Order Nordic vill vara med i förändringen mot ett grönare företagsklimat och använder oss därför endast av miljöanpassade emballage och fyllnadsmaterial i våra försändelser. Vårt interna mål till år 2024 är att 100% av verksamhetens förpackningar samt förpackningsmaterial ska vara gjort av papp och tillverkat av FSC-certifierat material.   


Kontakta oss 

Med Order Nordic vid din sida kan du lita på att logistiken är i trygga händer –  från leverantör till slutkund. Kontakta gärna vår logistikchef Magnus Jönsson på magnus.jonsson@order.se så berättar han gärna mer om hur 3PL kan hjälpa just dig.

 

Order Nordic erbjuder kundanpassade lösningar inom lagerhantering och 3PL (tredjepartslogistik, TPL) där vi tar över vissa eller alla logistiska funktioner åt vår kund och partner. Vi ombesörjer lagerhållning, plock, pack, distribution och returhantering så våra partners kan ägna sig helhjärtat åt sin kärnverksamhet.

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan