Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Barn och cancer hör inte ihop!

2020-12-22

2020 har varit fullt med olika utmaningar för de flesta av oss men något som är som vanligt är att vi delar Barncancerfondens dröm om att alla barn med cancer ska överleva cancer.

Barncancerfonden jobbar varje dag för att bekämpa den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. I dag dör ett femtiotal barn, två skolklasser, till följd av sin cancer – varje år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga. Barncancerfonden gör allt de kan, för att på sikt en gång för alla utrota barncancer. Genom bidragen till forskning om barncancer överlever idag fler barn än någonsin sin cancer. Därför är vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden under julen 2020!

 

 

Om Barncancerfonden
 
Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till ca 85 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn mellan 1 och 14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden granskas av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Ge en egen gåva eller läs mer om Barncancerfonden här >>

 

Fler nyheter

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan