Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Vår dröm är att alla barn ska överleva barncancer!

2021-12-20

Vi på Order Nordic tycker Barncancerfondens arbete är viktigt och har därför valt att årets julgåva blir ett stöd till den livsviktiga barncancerforskningen. En gåva från oss till dig och alla drabbade familjer.

 

Möt Nadim 7 år, som drömmer om att bli fotbollsproffs. En vecka efter nyårsafton 2020 fick han diagnosen akut lymfatisk leukemi och påbörjade en behandling som kommer vara klar i februari 2023. Efter ett tufft första halvår, där han var rullstolsburen en längre period, har han efter sommaren äntligen kunnat börja gå i skolan, leka med kompisarna och spela fotboll igen.

 

Om Barncancerfonden
Barncancerfonden är en lokalt förankrad stöd- och påverkansorganisation som arbetar för att varje barn och familj kan leva ett gott och långt liv.
De bekämpar barncancer och dess konsekvenser för den som drabbas idag och i framtiden. De lämnar ingen ensam.
Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. De spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. Att de förvaltar de insamlade medel på rätt sätt och ser till att varje insamlad krona gör så stor skillnad som möjligt är därmed en av de viktigaste delarna i deras uppdrag.

Ge en egen gåva eller läs mer om Barncancerfonden här >>

 

Fler nyheter

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan