Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Tuffa tider väntar – vad gör vi nu?

2023-01-24

2023 – vad kommer året att ge? Det är nog en fråga alla har ställt sig i dessa tider. Hur påverkar världens oroligheter mig, hur påverkas mina barn? Kommer marknaden att svänga? Vad händer med elpriserna? Frågorna är många och i dagsläget kan nog ingen besvara dem. Men att vi alla påverkas, det råder det ingen tvekan om.

Vi ser dagligen kunder som tvingas varsla sin personalstyrka, vi möter köpstopp för att lagerna behöver minska och sällanköpen minskar i takt med att livsmedel, el och räntor blir dyrare.

Vad gör vi?
Tillsammans måste vi våga tänka nytt, hitta nya affärsmöjligheter och gärna fler sådana. Vi har redan hjälpt flera kunder att anpassa och nischa sitt sortiment för att hitta en attraktiv position mot sina slutkunder. Vi står redo att ta nästa steg med er för att vara redo när konjunkturen planar ut och vänder upp igen.  Vårt eminenta produktgäng ser till att hålla vårt sortiment fräscht, uppdaterat med nyheter och aktuellt i tiden för att våra kunder ska kunna öka sin lönsamhet och ta nya positioner. 

Vår kunniga och kreativa säljkår står till ert fulla förfogande för att hjälpa er hitta sätt att öka er försäljning. Tillsammans kan vi öka er lönsamhet. Vi är redo för 2023, är ni?

Tack till alla samarbetspartners för 2022, låt oss kroka arm och ta oss an 2023 tillsammans. Det är tillsammans vi skapar attraktiva affärsmöjligheter!

 God fortsättning på det nya året hälsar Fredrik och resten av gänget på Order Nordic.

 

 

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan