Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen Christian

2022-11-14

Vi är stolta att hälsa Christian Rivera välkommen som ny KAM-säljare på Order Nordic fr.o.m. 1/9-2022.
Christian kommer ansvara för våra KAM-kunder inom fackhandeln av mobiltillbehör. Rivera har en gedigen bakgrund och kompetens av mobiltillbehör och är mån om att skapa långsiktiga relationer.  


 

– Vad lockade dig att börja på Order Nordic?
– Jag lockades av Order Nordic för att de är extremt duktiga inom hemelektronik, försäljning, hur man bygger ett varumärke och skapar långsiktiga relationer. Det breda sortimentet känns också väldigt inspirerande. Tycker även att det är en hög professionalism i företaget vilket gör att man sporrar varandra till att bli ännu bättre. Jag såg möjligheten att kunna utvecklas både som individ och säljare och känner redan av den goda stämningen bland de hjälpsamma kollegorna.

– Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat med försäljning?
– Som 15-åring började jag arbeta i en livsmedelsbutik. Där upptäckte jag min kärlek till att jobba med människor och hur utvecklande det är. Efter det hamnade jag inom restaurangbranschen. Under den tiden fick jag alltid kommentarer som ”när du jobbar ökar gästernas notor markant och de trögsålda vinerna säljer som smör”. Detta fick mig att älska försäljning ännu mer. Vid 25 fick jag möjligheten som innesäljare på ett hotell. Men att sitta still på kontor var inte riktigt min grej – jag ville träffa människor. Så jag tog steget, blev dörrförsäljare och jag måste säga att jag älskade mötet med kund. Efter det har jag fortsatt med försäljning av vinkylar, vinautomater, pizzaugnar, mobiltillbehör och mycket mer.

– Vilken är din drivkraft i arbetet?
– Det som driver mig är utmaningen att skapa nya affärsmöjligheter och få bygga en långsiktig relation med kunderna. Att lösa problem, att få komma med kreativa idéer och göra attraktiva affärer med kunder är en fantastisk känsla.

Varmt välkommen till oss!

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan