Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen Fredrik

2022-12-06

Vi är mycket stolta och glada att kunna presentera Fredrik Hjärpe som nyanställd hos oss. Fredrik är en person som går rakt in i hjärtat och bjuder på sig själv redan från första stund. Hans kompetens passar perfekt på vår IT-avdelning och vi hälsar honom varmt välkommen till vårt gäng. Vi ställde några frågor för att ni ska få en chans att lära känna honom lite:


👋🏻  – Vad lockade dig att börja på Order Nordic?
💼  ­– Jag blev kontaktad av en gammal klasskamrat från en IT-utbildning inom Systemintegration om en jobbannons på IT-avdelningen. Det ena ledde till det andra och ett besök blev av. Jag blev mycket trevligt bemött. Det som tilltalade mig är att man på Order Nordic ser mycket på individen och dess personlighet snarare än enbart på kompetensen!
 
👋🏻  – Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat inom IT?
💼  ­– Starten blev en PC Mitac, 286:a från 1988/1989 med ”Dos 6” alldeles innan Windows 3.1 kom. Har kommit i kontakt med de flesta Windowsversioner som funnits sedan dess och även de flesta Officepaketen. Inom skolan hamnade jag mellan stolarna p.g.a. ett felaktigt beslut när jag var 7 år. När jag efter 14 år i fel skolform blev jag testad inom Arbetsförmedlingen. Resultatet var tydligt att jag felaktigt gått i Särskolan. Det gav mig blodad tand och jag bestämde mig för att läsa in en fullständig gymnasiekompetens. 

2010 började jag en IT-utbildning mot Systemintegration under 2 år (YH) och 2012 tog jag examen som IT-tekniker. Har haft kortare anställningar och praktikperioder. Hunnit med att utbilda mig till både Webbutvecklare (Frontend) under 2 år (YH). Har också gått en kortare arbetsmarknadsutbildning mot Supporttekniker och två certifikat ”AZ-900” & ”MS-900”.

👋🏻  – Vilken är din drivkraft i arbetet?
💼  ­– P.g.a. min bakgrund har jag en stor kämpaglöd och är prestigelös inför de uppgifter jag utför och kommer utföra med och för andra.

👋🏻  – Vad gör du på fritiden?
💼  ­– I familjen har vi tre hundar som betyder allt, så jag är en riktig djurvän. Själv har jag ett eget projekt där jag bygger en egendesignad flygsimulator på hjul med alla komponenter och funktioner som finns i en modern B737NG. För den intresserade har jag bilder på Instagram: fspanelb737  

 Varmt välkommen till oss Fredrik!

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan