Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen Fredrik

2019-08-19

Vi hälsar Fredrik Petersson, vår nya försäljningschef, välkommen till oss på Order.
Fredriks uppdrag är enkelt, att kundnära fortsätta utveckla vår säljprocess för att vara nordens bästa partner och grossist av hemelektronik.

Fredrik har gedigen bakgrund från grossistbranschen och har ca 20 års erfarenhet från t.ex. Svenska Pappersgrossisten AB och Carepa AB.

 

Fredrik, varmt välkommen till oss! Vad lockade dig att börja på Order?
— Det som lockade mest är att jag tycker att branschen är väldigt spännande. Det är en bransch som länge varit under förvandling och där man måste vara lyhörd och kunna ställa om för att möta kundernas behov.  Jag ser också fram emot att få arbeta med Champion, vårt eget varumärke. Det ska bli roligt att vara få en del i Champions resa framåt.

Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat med försäljning?
— Jag började med försäljning när jag var 9 år gammal. Då hjälpte jag till i en klädesbutik som en vän till min pappa ägde. Efter det har jag sålt allt från gräddbullar och tvättmedel till exklusiva herrkläder. När jag var 20 år startade jag mitt första bolag. Att se det bolaget under 18 år växa från ett sortiment på 2 artiklar till 26000 var en fantastisk resa.

Vilken är din drivkraft i arbetet?
— Mötet med människor. Jag är genuint intresserad av människor och nyfiken på vad varje möte kan leda fram till. Jag tror också på ärliga och långsiktiga relationer. Ett bevis på det är väl att jag än idag har kontakt med min första företagskund från 1998.

Vi är glada att välkomna Fredrik till vårt team.

Fler nyheter