Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen Lillebil

2022-11-28

Vi är glada över att kunna presentera Lillebil som marknadsansvarig för Order Nordic. Hennes kunskap och energi kommer ni märka av mycket framöver, men för att ni ska börja lära känna henne får hon svara på några inledande frågor:


– Vad lockade dig att börja på Order Nordic?
– Jag såg en annons av Order Nordic på Linkedin och kände direkt att jobbet skulle passa mig. Jag fick snabbt komma på intervju med Fredrik och Ida och det blev ett ärligt och roligt möte med mycket skratt. Det kändes direkt att vi hade samma driv och passion. Redan när jag klev över tröskeln kunde jag känna att det fanns en anda med högt till tak och en härlig energi i hela lokalen.

– Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat med marknadsföring?
– Min passion för marknadsföring väcktes redan i gymnasiet. Jag kan inte rita med penna, men med hjälp av en Mac och Adobeprogrammen kan jag få ut tankar och idéer i fingrarna. Min nyfikenhet och driv för marknadsföring har resulterat i fantastiska jobb som formgivare, projektledare, papperskonsulent, chefredaktör och marknadskommunikatör. Jag har formgivit många böcker och haft förmånen att jobba med fina personligheter som Börje Salming, Ingemar Stenmark, Nicklas Lidström och J-O Waldner. Högt på listan står också att ha tillbringat en dag hemma hos Marie Olsson Nylander för att göra en intervju med henne. Vilken värme och energi hon sprider omkring sig. För henne är ingenting omöjligt!

– Vilken är din drivkraft i arbetet?
– Det är känslan av att få skapa och få ut kommunikation i fingrarna, att förmedla ett budskap på ett enkelt och tydligt sätt och knyta ihop det budskapet i olika kanaler. Det kan också vara elegansen i ett typsnitt, allt det där som en bild kan kommunicera utan ett enda ord, nyanserna i ett språk, färgernas förmåga att väcka en viss stämning, impulserna som väcks av en filmsnutt. Jag ser verkligen fram emot att få ta ett stort omtag kring Order Nordics kommunikation och förmedla ut allt det genuina, all kunskap och det ärliga sättet vi arbetar på.

Varmt välkommen till oss!

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan