Sök
Bli kund
För hel kartong rekommenderar vi att du beställer st

Välkommen U-P

2022-11-02

Vi hälsar Ulf-Peter Lindström varmt välkommen som ny KAM-säljare till oss här på Order Nordic.
U-P kommer att jobba mycket på fältet i kundnära säljprocesser för att utveckla och skapa bästa möjligheterna med vårt breda utbud inom hemelektronik.

U-P har en mycket gedigen bakgrund från bland annat Panasonic Nordic och JVC. 

 

– Berätta mer om din bakgrund, hur länge har du jobbat med försäljning?
– Jag började i hemelektronikbranschen 1988, som säljare i butik i Karlstad och fortsatte sedan som resande hos bland annat  JVC och Panasonic. Efter 27 år på vägen och många år från ”andra sidan” så känns det väldigt lockande att få jobba med det breda utbud som Order Nordic har. Nu kan jag jobba med fler starka varumärken och produkter. Att det är ett svenskt företag med en stark framtidstro och stabil grund kombinerat med ett starkt driv och laganda gör att det känns helt rätt för mig. Nu har jag dessutom tur att börja jobba samtidigt som flera nya kollegor med mycket olika kompetenser som ger känslan av att vi kan göra något ännu större. Det låter som en urvattnad klyscha att säga att man ska ha kul på jobbet, men det är verkligen det här!

– Vad lockade dig att börja på Order Nordic?
– Efter att ha haft Order Nordic som kund i många år kändes det oerhört lockande att höra av mig när jag såg tjänsten på Linkedin. Mitt brinnande intresse och erfarenhet av hemelektronik passade dessutom perfekt.

– Vilken är din drivkraft i arbetet?
– Säljet! Att göra ömsesidigt bra affärer går liksom inte att toppa. Att få komma tillbaka till en kund om och om igen, det långsiktiga - det är där som magin ligger för mig. 

 

Varmt välkommen till oss!

Fler nyheter

 

Kundvagnen är full
Din kundvagn har nått maxantalet orderrader (250). För att lägga till fler produkter, vänligen slutför ordern och gör en ny beställning.
Till kassan